2010. április 21., szerda

we have to love

Ma végre megjött a levél a Fáyból . FELVETTEK ! Egy évvel ezelőtt még eszembe se jutott volna, hogy ide szeretnék járni . Most viszont kifejezetten boldog vagyok , sőőőőőt . Azt sem tudom, hogy eddig mért nem hittem el , hogy fel fognak venni .. és most tessék . Másfelől pedig (remélhetőleg) nem leszek kirekesztve hiszen sok barátnőm az osztálytársam lesz és amúgy is van pár ismerősöm ott.
Hétvégén Pesten voltam , és eldöntöttem , hogy szeretnék majd ott lakni .. a sok üzlet ** . Meg eléggé szép város.
A mai napra még nincs tervem viszont igen nagy örömmel fogadnám , ha a barátaim társaságában beülhetnék a kedvenc kávézómba .





nem rajongok sp-ért , de ez a szám nagyon tetszik ..

2 megjegyzés:

  1. ahol sok üzlet van, ott sok pénzt lehet szórni. Pest gyönyörű város, sokkal inkább egy-egy térért vagy helyért lenne érdemes a közelbe költöznöd. De én itt lakom már mióta, és egyre többször érzem azt, hogy nem is nagyon hiányozna az egész, ha kámforrá válnék valahová külföldre. (:

    VálaszTörlés
  2. természetesen ez mind igaz. bár én csak az üzletek környékén járok (sajnos) mikor Pestre tévedek eléggé bánom, hogy nem jutok el a Margit-szigetre és a parkokba vagy egyéb helyekre. Sopron kis város, ezért vágynék először Pestre . Persze nekem is vannak álmaim amik külfölddel kapcsolatosak :)

    VálaszTörlés